2012. okt 31.

Pozitív inputok.

írta: Szilárd.
Pozitív inputok.

Hát srácok (és persze lányok, mert ne legyünk már hímsoviniszták ugye?) igen, tehát:
Az embernek kellenek a pozitív behatások. Pozitív behatások nélkül annyit érünk, mint egy rakás gúvadt szemű őszi béka az avarban, amely álmos szemmel pislákol a közeledő TZ típusú arató kombájnra, hogy az egy pillanat alatt szétcincálja a nyeszlett seggüket! Aztán a rokonok meg majd nyervákolhatnak, hogy -Jaj, szegény Béka Benő olyan fiatal volt még, meg hogy -Még ott volt előtte az egész élet... Hát a francot, volt előtte bármi is, csak egy kib*szott nagy kombájn,  mert egész álló nap csak meresztette a húsos béka gerezdjeit, miközben minden délután békapornóra gondolt!  (Most komolyan békapornót mondtam volna?! Fura. ... Egyébiránt kösz a kérdést, igen sörözöm...)
Na mindegy.

Tudjátok rövid bevezetőmmel igyekeztem párhuzamot vonni, egyes emberek és szerencsétlen Benő közt (Isten nyugasztalja), mert akármilyen közhelynek is tűnik, de az élet rövid! ... Jó, akkor pontosítok az emberi élet mérsékelten hosszú, mondjuk egy kutyáéhoz képest és az most mindegy, hogy milyen fajta kutya. Mondjuk lehet uszkár, azokkal a hülye kis pomponfülekkel, vagy bernáthegyi, mint az a nagy dög, abból a filmből. Tudjátok melyikből. Na! Charles Grodin, meg szerepel benne még Bonnie Hunt, meg a... de egyáltalán, hogy jön ez most ide?! A lényeg viszont még mindig az srácok, hogy nem is olyan hosszú, mint mondjuk egy Galapagos tekié, és "teki" alatt most a teknősre gondolok.
Szóval igen, az imént magamra próbáltam célozni a néhai Benő család példájával és most arra gondolok, hogy, ha csak meresztem a seggem és várom a békaporn sültgalambot, a büdös életbe nem fog történni semmi.
Nem lesz műterem lakásom, ingyen jegyem a Playboy Mansionba, és úgy fogok meghalni, hogy egyszer volt hol nem volt, de leginkább mégsem volt.
És annak ellenére, hogy mégis érnek pozitív inputok, mit érek vele, ha meg sem osztom. Legalább pár virtuális kéznyom maradjon fenn utánam, ha én már nem leszek. Mondjuk, amíg ki nem találnak valami királyabb dolgot, mint az internet, vagy a Skynet totálisan át nem veszi a hatalmat felettünk, nem?

Szóval mostantól nincs kecmec, akármit is jelentsen ez, és heti két poszt remélhetőleg becsusszan valahogy! Holnap délután jön is az első. Újjá éledés, változások, bla-bla-bla. Éljen-éljen! A főnix szép madár, Emma Stone meg jó nő.

Szólj hozzá